emotivno i lepo

O lepoti bebe sa fotografije se danas naširoko priča: Porodična uspomena Kneza i Ksenije Knežević će vam ISTOPITI SRCA

0

Njih dvoje su krasili naslovnu stranu jednog magazina devedesetih godina, a kada je uporedimo sa njima danas, teško biste prepoznali mladu pevačicu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Na jednom Instagram profilu pojavila se fotografija naslovne strane jednog magazina na kojoj se nalaze pevač Nenad Knežević Knez i njegova starija ćerka, članice grupe Hurricane Ksenija Knežević

 

Fotografija nastala je davne 1996. godine, a ono što je vidno jeste koliko su se otac i ćerka promenili. Knez je na ovoj fotografiji imao dugu tamnu kosu koju je vezao u rep. 

 

 

On na pomenutoj naslovnici u naručju drži svoju ćerku, koja je u međuvremenu postala veoma popularna na srpskoj estradnoj seceni kao članica grupe Hurricane. Jedan upečatljiv detalj ističe i danas Ksenijinu lepotu, a to je boja njenih očiju. 

 

1 / 4 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Inače, otkrivrno je i da je Nenad Knežević Knez bio veoma posvećen otac, a o ćerkama Andrei i Kseniji svojevremeno govorio je ovako:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knez (@kneznenad)

 

— Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam — ispričao je jednom prilikom Knez za "Story" .

 

 

makonda-tracker