liče li?

Većinu članova njegove porodice znamo, ali njega još nismo upoznali: Ovo je brat Nenada Kneževića Kneza

0

Brat nije krenuo njegovim stopama, te vodi miran život, a ono šta je interesantno jeste da su se ispod fotografije nizali komentari da njh dvojica ne liče.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevača Nenada Knežević Kneza dugi niz godina svi pratimo i svi znamo, od nedavno i njegova ćerka Ksenija Knežević poznata je javnosti, jer je članica grupe "Hurricane", koja je za kratko vreme postala popularna. 

 

Upoznali smo i kroz razne situacije njegovu drugu ćerku, ali njegovog brata javnost nije imala prilike da vidi. 

 

Njegov brat, Mirko Knežević nije pošao Nenadovim stopama, te vodi miran život koji nije izložen javnosti. Međutim, na pevačevom Instagram profilu osvanula je fotografija gde su se njih dvojica fotografisali, a ljudi su primetili da njih dvojica ne liče. 

 

- Brat bratu - napisao je Knez uz fotografiju sa Mirkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knez (@kneznenad)

 

 

Podsetimo da je pevač Nenad Knežević Knez godinama u stabilnoj vezi sa izabranicom Tatjanom Tat, sa kojom planira da stane na ludi kamen, ali je pandemija virusa korona pokvarila im je planove.

 

— Papir ništa ne znači kada je ljubav prava. Kako ćemo i sada napraviti svadbu kada je to nemoguće za vreme korone? Tatjana i ja se volimo, obožavamo i cenimo. To je osnova svake veze. Ona mi je velika podrška u svemu što radim i srodne smo duše. Retkost je naći takvu ljubav. Ako dođe do svadbe, a verujem da hoće, goste će zabavljati „Hurricane“. Biće glavne. Najbitnije od svega je da moje ćerke Ksenija i Andrea imaju sjajan odnos sa Tatjanom, kao i njenim dvema naslednicama — kaže Knez.

 

 

makonda-tracker