očaravajuća

Obe su nasledile majčinu BESKRAJNU LEPOTU: Kseniju odlično znamo, a evo ko je druga ćerka Nenada Kneževića Kneza

0

Jedan od omiljenih regionalnih pevača Nenad Knežević, poznatiji kao Knez, otac Ksenije iz grupe Hurricane, kao i Andree, koja se ne bavi javnim poslom, ali bi bez problema mogla da stane na crtu svakoj manekenki

foto: Instagram
foto: Instagram

Tokom braka s Ninom, s kojom je proveo 17 godina, slavni pevač Nenad Knežević Knez dobio je dve ćerke: Kseniju i tri godine mlađu Andreu, a obe mogu da se pohvale vrlo atraktivnim izgledom.

 

Kako je pevač jednom prilikom ispričao, on ih podržava šta god da odluče da rade u životu.

 

Uvek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god... samo da mi kažu: Tu smo. Dobro smo. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. Ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam — istakao je pevač.

 

Starija Kneževa ćerka Ksenija najpoznatija je javnosti kao članica grupe Hurricane, koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji u Roterdamu. Ona je još kao sedamnaestogodišnjakinja učestvovala na Beosongu, kada je nastupila s Anđelom Vujović i Danom Gašić, a objavila je dve pesme u saradnji s DJ Sevdah bejbi. Najviše uspeha doživljava otkad je započela saradnju s "Uragankama" Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Druga ćerka slavnog pevača, međutim, nije javna ličnost, pa se o njenom životu ne zna mnogo. Sudeći po njenim fotografijama i profilima na društvenim mrežama, Andrea je živela u Barseloni, a završila je uglednu Osmu beogradsku gimnaziju.

 

 

Ona je, baš kao i njena starija sestra izuzetno lepa, a već na prvi pogled očigledna je ogromna sličnost između njih.

 

 

makonda-tracker