da li vam se dopada?

Predimenzionirana odela, ali i — provokacija: Članice grupe Hurricane od glave do pete u belom očarale Beograđane

2

Ono šta je karakteristično za pevačice Kseniju Knežević, Ivanu Nikolić i Sanju Vučić jeste da uvek pažljivo biraju svoje odevne kombinacije, a tako je bilo i ovog puta

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Grupa Hurricane je predstavila spotove za svoje nove pesme, a tom prilikom  su predstavile i ekskluzivnu liniju zenskih parfema i rucnih satova koji nose potpis i duh grupe, u jednom beogradskom klubu. 

 

 

One su na ovaj događaj došle u osnovi identično odevene.  Nosile su veoma popularan dizajn odeće, a to su oversize odnosno široke komade garederobe, tj. nosile su bele široke pantalone i u istoj boji sako koji je takođe bio predimenzioniran.

 

Ovakvi komadi su odličan izbor ukoliko želite da sakrijete neke svoje nedostatke, ali i odlični su čak i ukoliko ih niste zato namenili. Pevačice su ispod sakoa nosile burshaltere, i na nogama visoke potpetice. 

 

Od detalja su imale veoma upečatljive minđuše, pri čemu su Sanjine i Ivanine bile svetlije, u odnosu na Ksenijine. Uz sve ovo našminkale su se prirodnim nijansama, te su dominirali zemljani tonovi. 

 

Kako vam se dopadaju njhovi stajlinzi?

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker