ISKRENO ILI...?

Njen odgovor će mnoge IZNENADITI: Ksenija Knežević prvi put o glasinama o Pavlu Mensuru i njoj

0


Jedna od najlepših devojaka srpske scene nedavno se našla na meti tračeva, o kojima se nije oglašavala, a sada je odlučila da odgovori na spekulacije

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ksenija Knežević, jedna od članica muzičkog sastava Hurricane, u septembru ove godine je povezivana s mladim glumcem Pavlom Mensurom, inače sinom Irfana Mensura i Srne Lango.


Kako su mediji tvrdili, Ksenija je raskinula dugogodišnju vezu sa momkom Nikolom, a Pavle s glumicom Ivanom Zečević, i uplovili su romansu, što nijedno od njih dvoje nije komentarisalo.

 

Pavle Mensur
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada je Ksenija na konstataciju novinara da bi Pavle Mensur i ona bili lep par odgovorila:


On je jedan od boljih mladih glumaca. Ono što ja znam jeste da je baš dobar glumac.


Na pitanje da li Mensura i nju veže samo prijateljstvo, Ksenija je podsetila da je u srećnoj i dugoj vezi.


Ništa se u mom ljubavnom životu nije menjalo. Ja sam već šest godina sa “starim dečkom”. Počinjemo da živimo zajedno. Želim nam svu sreću — dodala je pevačica za Blic uz smeh.

 


Kako je Ksenija jednom prilikom istakla, njena veza s Nikolom nastala je iz prijateljstva i da misli da je on čovek kome će jednog dana reći "da".


Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga — objasnila je ona prošle godine.

 


 

makonda-tracker