srećne vesti

Pevačica staje na "ludi kamen"? Ksenija Knežević iz grupe "Hurricane" izgovoriće sudbonosno DA

0

Ona je kako mediji navode obnovila vezu sa svojim dugogodišnjim partnerom Nikolom Todorovićem, a kako je nedavno izjavila sada joj je vreme da napravi korak dalje - udaja. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Ksenija Knežević sprema se da izgovori "sudbonosno da" svom izabraniku Nikoli Todoroviću. Svi su pomislili da je ovoj romansi došao kraj, ipak se to nije desilo, piše Blic. 

 

 

Ovo je potvrdila sama članica sastava "Hurricane" prilikom poslednjeg televizijskog pojavljivanja.

 

Moguće je da ću stati na "ludi kamen" uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem - ispričala je Ksenija uz široki osmeh za "Premijeru".

 

Ksenija Knežević, Nikola Todorović
foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, da je kako su mediji navodili Kneževićeva imala kratku romansu sa glumcem Pavlom Mensurom, ali je sada sigurno da je ponovo sa Nikolom, pošto je te vesti podelila i na društvenim mrežama početkom oktobra ove godine, piše Blic. 

 

Kako se pričalo, ona je zbog velikog broja obaveza nije mogla u potpunosti da se posveti Todoroviću, pa je u periodu njihove pauze navodno uplovila u vezu sa sinom Srne Lango i Irfana Mensura, Pavlom. 

 

Ali, romansa nije dugo trajala, a kako je izvor blizak Kseniji naveo, ona je shvatila da ponovo želi da obnovi svoj odnos sa Nikolom i tako se vrati harmoničnom životu. 

 

 

makonda-tracker