nisu samo pantalone bitne!

Ne tako direktno kao kraljica Leticija, ali... Luksuzni džemper kojim je Kejt Mildton dala podršku Ukrajini

0

Mada su najpre njene pantalone privukle pažnju kao supertrendi i moćan komad poslovnog stila, vojvotkinja Kejt Midlton još jednim delom svoje odevne kombinacije poručila nam je mnogo više nego što bismo pomislili na prvi pogled.

foto:  Ian Vogler-Daily Mirror/POOL supplied by John Rainford / SplashNews.com/Profimedia
foto: Ian Vogler-Daily Mirror/POOL supplied by John Rainford / SplashNews.com/Profimedia

Kejt Midlton opet je tema dana modnog sveta! Vojvotkinja od Kembridža ponovo je našla način da prenese važne i moćne poruke, a najsuptilniji i najmoćniji način da se tako nešto uradi jeste i putem stila i odevnih kombinacija.

 

Naime, Ketrin i njen suprug, princ Vilijam, bili su u poseti Ukrajinskom kulturnom centru u Holand parku u Londonu. Kako je rečeno u Kensigtonskoj palati, cilj posete jeste da ovaj par bude upućen u to kakvi napori se ulažu u podršku Ukrajincima, kako u Ujedinjenom Kraljevstvu, tako i u ostatku Evrope.

 

 

Kejt i Vilijam bili su u društvu ukrajinskog ambasadora u Velikoj Britaniji, Vadima Pristajka i njene supruge Ine, a razgovarali su i sa izvršnim direktorom Odbora za hitne slučajeve katastrofe, Salehom Sajedom.

 

Zapravo, Kejt i Vilijam bili su aktivni tokom ovog susreta, pa su najpre doneli hranu volonterima, ali i pomagali u sortiranju stvari koje su donirane, a vojvotkinja je simbolično i putem mode dodatno iskazala podršku ukrajinskom narodu u teškim trenucima.

 

 

 

Iako su najpre veliku pažnju privukle Kejtine udobne i supertrendi pantalone s visokim strukom i širokim nogavicama, sve veću pažnju modnog sveta privlačio je njen luksuzni džemper s potpisom modne kuće Aleksandar Mekvin.

 

1 / 4 Foto: Ian Vogler-Daily Mirror/POOL supplied by John Rainford / SplashNews.com/Profimedia

 

Šta je Kejt njime uradila?

 

U pitanju je džemper koji se može naći po ceni od 740 dolara, a svaki detalj na njemu je važan. Prvo, nosila je plavo-žuti bedž u bojama ukrajinske zastave. Zatim, sama boja ovog džempera bila je baš u nijansi plave boje koja se nalazi na istoj zastavi, čime je simbolično izrazila svu svoju podršku Ukrajincima u nevolji. Uz to, ona je birala i prilično kratak model, koji, da nije obukla s ovim dubokim pantalonama, ne bi nikada ni smela da ponese, pa je ponovo pokazala svoju modnu domišljatost.

 

 

Istu stvar je pre nekoliko dana uradila i kraljica Leticija. 

Ona se nedavno u Madridu pojavila u beloj bluzici dugih rukava, koja je u prednjem delu i na rukavima ukrašena etno vezom, ali ne bilo kakvim! Naime, Leticija je nosila "višivanku", ukrajinsku tradicionalnu bluzu koja je deo narodne nošnje, što je svojevrsna poruka u znak podrške pomenutoj zemlji.

 

 

makonda-tracker