skandal

ISPLIVALE RAZNE KONTROVERZE O MILIJARDERU: Ljubavna afera Bila Gejtsa zbog koje je morao da napusti upravni odbor firme

0

Ovih dana stalno isplivavaju novi detalji koji bacaju novo svetlo na njihov brak i prošlost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je Melinda Gejts podnela papire za razvod od Bila Gejtsa nakon 27 dugih godina braka, mnogi ovaj rastanak nazivaju i razvodom decenije! Ovih dana stalno isplivavaju novi detalji koji bacaju novo svetlo na njihov brak i prošlost.

 

Jedna od skandaloznih situacija iz njihove prošlosti odnosi se na Gejtsovu ljubavnu aferu sa ženom zaposlenom u Majkrosoftu, što se dogodilo još 2000. godine. Kako piše Deji Mejl, ovo je bio razlog napuštanja upravnog odbora kompanije.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Izvesna inženjerka je pisala upravnom odboru firme 2019. godine i tražila da Melinda Gejts pročita njeno pismo. Priznala je da je sa Bilom bila u romantičnoj vezi, piše The Wall Street Journal, a to je, navodno, bio razlog Gejtsove ostavke u upravnom odboru. Osim toga, navodi se da njegove kolege nisu žele da ostane na toj poziciji tokom istrage.

 

Zvanični razlog koji je naveo jeste taj da želi da se posveti dobrotvornom radu.

 

Takođe, navodi se da se ta afera završila pod prijateljskim uslovima. 

 

Inače, prema pisanju medija, gospođu Gejts je ujedno veoma uznemirila povezanost njenog supruga sa Džefrijem Epstajnom, optuženim seksualnim prestupnikom koji je umro u zatvoru dok je čekao suđenje.

 

 

makonda-tracker