LUD JE ZA NJOM

ZBOG OVE VATRENE CRNKE SE RAZVEO POSLE 25 GODINA BRAKA: Najbogatiji čovek sveta na Vimbldonu predstavio NOVU IZBRANICU (FOTO)

0

Po prvi put su se pojavili zajedno otkako je javnost saznala za njihovu vezu.

Džef Bezos sa novom devojkom
Džef Bezos sa novom devojkomfoto: Profimedia

Džef Bezos i Loren Sančez, žena zbog koje je najbogatiji čovek na svetu ostavio suprugu s kojom je bio 25 godina, finale Vimbledona između Novaka Đokovića i Rodžera Federera izabrali su kao događaj na kojem će se prvi put pojaviti zajedno otkako je javnost saznala za njihovu vezu.

 

Nežnosti su pred fotografima razmenjivali samo nekoliko dana nakon što je ovaj milijarder okončao razvod vredan 38 milijardi dolara sa suprugom Mekenzi S. Bezos, sedam meseci nakon što je njihova afera otkrivena.

 

Džef Bezos sa bivšom suprugom
Džef Bezos sa bivšom suprugomfoto: Profimedia

Osnivač i vlasnik Amazona sa nagrađivanom književnicom bio je u braku 25 godina i roditelji su četvoro dece, uključujući tri sina i ćerku koju su usvojili iz Kine.

 

bezos nije prestajao da ljubi loren
bezos nije prestajao da ljubi lorenfoto: Profimedia

 

Džef i Loren sedeli su samo tri reda iza princa Vilijama i Kejt Midlton, a dok su se ljubakali i smeškali jedno drugom, bilo je jasno da ih više nije briga za tuđe komentare. Oni su se poznavali godinama, kao i njihove porodice i često su se družili. Pre nekoliko godina usnimljeni su na jednoj zabavi, zajedno s bivšim Loreninim suprugom.

 

 

makonda-tracker