RASPAD PORODICE

"JOŠ UČIM KAKO DA SE BORIM SA EMOCIJAMA": Ćerka Bila i Melinde Gejts se oglasila nakon odluke da se RAZVEDU!

0

Dženifer Gejts morala je da prati stroga pravila oca i majke tokom odrastanja, a sada se sve menja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najstarija naslednica Bila i Melinde Gejts, Dženifer, oglasila na društvenim mrežama povodom razvoda roditelja, kako bi stala na put spekulacijama i preranim zaključcima.

 

"Još uvek učim kako da pružim najbolju moguću podršku i kako da se sama izborim sa emocijama, kao i članovi moje porodice. Hvala što razumete našu potrebu za privatnošću dok prolazimo kroz ove faze naših života... "- piše između ostalog u poruci.

 

Dženifer Gejts (25), kao i njen brat Rori i sestra Fibi, morala je da prati stroga pravila oca i majke tokom odrastanja, pa je tako sinovima i ćerkama Bila Gejtsa bilo zabranjeno da koriste telefon do 14 godine. Akcenat u njihovoj porodici je stavljen na obrazovanje, pa je najstarije dete Bila Gejtsa diplomiralo na Stanfordu 2018. godine, odsek biologija. Dženifer u intervjuu za "Sidelines Magazine" rekla je da ju je dečji pedijatar inspirisao da svoje obrazovanje usmeri u pravcu medicine.

 

Pored visokog obrazovanja Dženifer je veliki ljubitelj konja i konjskih trka. Otac zbog velike pasije prema konjima ćerki je kupio imanje u Velingtonu na Floridi koje je koštalo oko 37 miliona dolara, pišu američki mediji.

 

Pred kraj studiranja Bil i Melinda kupili su Dženifer stan 2017. godine u vrednosti pet miliona dolara koji je u blizini fakulteta.

 

Porodica je u januaru 2020. godine objavila da se Dženifer verila za Najela Nasara koji je zajedno sa Dženifer studirao na Stanfordu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nayel Nassar (@nayelnassar)

 

 

makonda-tracker