šok

MRAČNO POZNANSTVO I PRLJAVI DETALJI ISPLIVALI SU NA POVRŠINU: Ovo je PRESUDILO braku Bila i Melinde Gejts?

0

Svet je obišla vest da je Melinda Gejts podnela papire za razvod od Bila Gejtsa nakon 27 dugih godina braka, a njihov rastanak mnogi nazivaju i razvodom decenije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj par ima troje dece, sina Rorija i ćerke Dženifer i Fibi, a kako se navodi, čekali su da najmlađa Fibi napuni 18 godina kako bi objavili i zvanično da se razvode.

 

Kako je Gejts četvrti najbogatiji čovek sveta, Melinda bi nakon razvoda mogla postati druga najbogatija žena nakon izlaska iz braka.

 

Kako piše The Wall Street Journal, Melinda je još pre 2 godine tražila savete od svojih advokata, pre zvaničnog traženja razvoda, i tada je, navodno, rekla kako je brak između njen i Bila uništen, i to nepovratno.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Prema pisanju medija, gospođu Gejts je veoma uznemirila povezanost njenog supruga sa Džefrijem Epstajnom, optuženim seksualnim prestupnikom koji je umro u zatvoru dok je čekao suđenje. Navodno, njih dvojica su počeli da se druže 2013. godine, a još Njujork Tajms je izveštavao kako se Gejts sastajao sa Epstajnom, te da je dugo u noć jednom prilikom boravio u njegovoj kući na Menhtenu. 

 

Brižit Arnold, Gejtsova portparolka, potvrdila je kako se Bil nalazio sa Epstajnom nekoliko puta, ali da bi razgovarali o filantropili.

 

"Bil Gejts žali zbog susreta s njim i uvideo je da je to bila pogrešna odluka", rekla je ona tada.

 

makonda-tracker