još jedan razvod!

Ljubav se ugasila nakon šest godina: Rastali se Goga Sekulić i Uroš Domanović

5

Nakon šest godina ljubavi i skladnog braka, pevačica Goga Sekulić potvrdila je da se razvodi od svog supruga Uroša Domanovića, s kojim ima sina Vasilija Andreja.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Goga Sekulić se razvodi od supruga Uroša Domanovića, pišu domaći mediji.

 

Kako se navodi, pevačica je nedavno podnela zahtev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina Vasilija Andreja, saznaje Kurir.

 

 

Njih dvoje su se rastali još pre šest meseci, ali su tek sada, navodi se, pokrenuli u proces sudske rastave. Izvor upućen u odnos pevačice i njenog partnera otkriva da njih dvoje već dve godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale na njihov odnos.

 

Goga Sekulić
foto: Sonja Spasić

Nakon venčanja Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gde on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gde je boravila i po mesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želeo da bude deo estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost — otkriva izvor medija.

 

1 / 18 Foto: Tamara Trajković

 

Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.

 

Tačno je da se razvodim nakon šest godina braka. Uroš i ja smo se sve sporazumno dogovorili. Ne postoji treća osoba, jednostavno je daljina bila jača od nas. Prioritet nam je naš Vasilij Andrej i obaveze prema njemu, pa samim tim Uroš i ja imamo fantastičnu komunikaciju i uvek će tako biti — poručila je Goga za "Kurir".

 

Goga i Uroš upoznali su se sasvim slučajno u Cirihu, kada se pevačica našla na piću sa svojom prijateljicom i koleginicom Darom Bubamarom.

 

Mi smo se sreli pre pet i po godina gde smo se Dara i ja našle da popijemo piće. Dara je pevala kod mog druga i u jednom momentu ušao je Uroš sa zajedničkim prijateljem, pa smo otvorili šampanjac. Ona je rekla: "Ovaj momak je za Gogu, vidi što dobro izgleda". Ja sam gledala kako on pije čaj, pa sam rekla sestri da uzme broj da me vodi na trening, on je bio ozbiljan sav, on se ne smeje puno. Vasilije je povukao na njega. Svi kažu da ličimo, isti ten, boja očiju je identična, kažu da je Vasilij pomešan. On se rodio pred svetog Andreja, a Vasilij inače volim, tako je pao dogovor — pričala je prošle godine Goga u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

 

 

makonda-tracker