da li ste znali?

Danica je posvećena glumi, a Lazar je otišao iz Beograda: Evo gde glumac provodi dane nakon RAZVODA

2

Ristovski jedva ćeka lepše vreme da može da uživa na svom brodu koji je kupio pre nekoliko godina.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Vest da su sporazumno rešili da stave tačku na svoj brak, glumački par Danica i Lazar Ristovski su saopštili medijima veoma dostojanstveno, te detalje kraha ljubavi nisu delili sa javnošću, jer je uzajamno poštovanje bilo važnije od svega.

 

Kako mediji prenose, čuveni glumac se pre nekoliko meseci iselio iz porodičnog doma u Zemunu, a vreme provodi u kući u blizini Kotora.

 

Lazar je poslednjih meseci uglavnom boravi u njihovoj kući u Glavatičićima kod Kotora, u Crnoj Gori, a glumica je okupirana snimanjem treće sezone "Igra sudbine". Danica se posvetila samo poslu i svaki slobodan trenutak koristi da vidi unuka. Nije nam bilo jasno što je Lazar stalno u Crnoj Gori, ali sad smo sve povezali. Poslednjih meseci samo smo dva puta videli Ristovskog u Zemunu. Šetao je sam i zamišljen Kejom — rekla je za Kurir komšinica poznatog para.

 

Lazar tokom letnjih meseci obožava da bude na svom brodu, a krstarenje sa prijateljima mu je pravo uživanje.

 

 

Tokom prvog intervjua za magazin Glorija, nakon zvaničnog saopštenja da se razvodi od Danice, glumac je imao jasan stav o nekadašnjoj ljubavi.


Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina.

 

 

 

 

makonda-tracker