predivno!

Nedavno su dobili ćerkicu, žive pravu ljubavnu bajku: Sin Milorada Mandića u braku je s popularnom srpskom lepoticom

3

Mada o deci Milorada Mandića Mande ne znamo mnogo, jer se gotovo nikad ne eksponiraju javno, njegov najstariji sin oženjen je devojkom koju će mnogi odmah prepoznati

foto: instagram
foto: instagram

Milorad Mandić Manda bio je jedan od naših najvoljenijih i najdarovitijih glumaca, a ovog leta će se navršiti šest godina od njegovog preranog odlaska. Manda je preminuo na sceni, tokom pretpremijere predstave “Petar Pan”, u ustanovi kulture “Vuk Karadžić”, a sve to gledala je njegova supruga, glumica Anastasia Anja Mandić.

 

Pozvala sam svoju decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik ja nikad neću zaboraviti — rekla je Anja Mandić u emisiji “Preživeli”.

 

 

Anja i Manda dobili su sina Andriju, a glumac je iz prvog braka imao još troje dece, najstarijeg Marka, Mariju i Filipa. O Mandinoj deci iz prvog braka ne zna se toliko mnogo, dok je nedavno Anja govorila o najmlađem mezimcu Andriji i tome šta je nasledio od oca.

 

Ipak, iako do sada nije bilo poznato da bi Manda, da je živ, mogao da se pohvali i podiči prelepom životnom ulogom. Naime, Mandin najstariji sin Marko dobio je ćerku, koja je rođena krajem prošle godine.

 

 

Marko Mandić oženjen je popularnom Srpkinjom, Tijanom, koja je blogerka i influenserka, poznata i pod nazivom Flawless Mess na Instagramu, a bavi se i digitalnim marketingom i fotografijom.

 

 

Dok se Marko nikako ne eksponira javno, Tijana na svom Instagramu deli bajkovite porodične i ljubavne fotografije, pa tako i sa njihovog venčanja.

 

 

Da li vi, Marko, uzimate ovde prisutnu Tijanu, da je volite i razumete kada u devetom mesecu odluči da drugi put u nedelju dana menja boju zidova — pisala je Tijana na društvenim mrežama. I Marko i Tijana su u odličnim odnosima sa Anjom Mandić, koja rado deli fotografije njihove bebe na Instagramu.

 

 

makonda-tracker