VANVREMENSKI MOMENTI

Dirljiva uspomena iz vremena kada je njihova LJUBAV bila nepobediva: Anastasija Mandić podelila fotografiju roditelja

0

Glumica je kao tinejdžerka doživela razvod roditelja, ali joj je taj čin kasnije doneo neraskidiva prijateljstva i neobičan sled života.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Inspirativna glumica Anastasija Anja Mandić potiće iz veoma cenjene porodice koja je decenijama ulagala u obrazovanje, kulturu i umetnost, a njen deda Aleksandar Ognjanović bio je pozorišni reditelj i osnivač čuvenog Beogradskog dramskog pozorišta.

 

Majka Ognjanka takođe se otisnula u glumačke vode, a otac Predrag profesionalno se bavio baletom.

 

Tokom tinejžerskih dana Anjini roditelji rešili su da stave tačku na svoj dugogodišnji brak, a potom je svako krenuo svojim putem koji je spletom okolnosti glumici doneo fantastične prijatelje za čitav život.

 

Ognjanka je sreću pronašla pored slavnog Miloša Žutića, bivšeg supruga Svetlane Bojković, te je Anja odrasla sa godinu dana starijom koleginicom Katarinom Žutić. 

 

Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata. ― istakla je svojevremeno za medije.

 

Kako bi splet okolnosti bio još interesantniji Predrag je stupio u romansu sa majkom voditelja Milana Kalinića, te je pored nesuđene sestre glumica postala bogatija za još dvojicu braće, Milana i Uroša, sa kojima i dan danas neguje blizak odnos.

 

Mandićeva je putem svog Instagram profila podelila dirljivu uspomenu svojih roditelja, kada je njihova ljubav bila nepobediva.

 

 

Papa i Mama. Kakav stylish spoj. 

 

Pratioci su ostali bez reči nakon ove vanvremenske objave, a mnogi su glumici poručivali da veoma podseća na majku Ognjenku, naročito po osmehu i crtama lica.

 

Podsetimo, Anastasija je bila u braku sa proslavljenim glumcem Miloradom Mandićem Mandom sa kojim je dobila sina Andriju, a on joj je najveća životna motivacija.

 

 

makonda-tracker