širio ljubav, veru, nadu

POGLEDALA JE U SLOBODU MIĆALOVIĆ I ZNALA — NIŠTA NIJE U REDU: Anja je svog Mandu tragično izgubila, ali ne zaboravlja ga

0

Proslavljeni domaći glumac Milorad Mandić Manda napustio je ovaj svet pre 5 godina.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Manda je preminuo tamo gde je i ostavio svoje srce, na sceni, tokom pretpremijere predstave “Petar Pan”, u ustanovi kulture “Vuk Karadžić”.

 

Manda je preminuo od posledica srčanog udara.

 

JESTE LI ZNALI OVAJ PODATAK? Kaja Žutić i Anja Mandić odrasle su ZAJEDNO i imaju neverovatnu PORODIČNU PRIČU

 

Tome je prisustvovala i njegova supruga Anastasia Anja Mandić, koja je gledala predstavu i videla kako njen Manda pada tokom predstave...

 

Kako sam gledala, on je sa tog broda pao… Okrenula sam glavu i videla Bobu Mićalović koja je bila na predstavi sa decom. Čuo se smeh, jer je deci to izgledalo smešno, ali videla sam da me je ona pogledala i to je meni bio znak da nešto nije u redu“, kaže Anja, na kojoj je bio težak zadatak – da saopšti deci šta se desilo.

 

Pozvala sam svoju decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik ja nikad neću zaboravi”, rekla je Anja Mandić u emisiji “Preživeli”.

 

manda i anja
manda i anjafoto: Damir Dervišagić

Anja se i ove godine na tužan datum prisetila Mande...

 

Na petogodišnjicu njegove smrti, Anja je podelila emotivnu poruku na Instagramu.

 

Jedan Dasa je svašta znao i u amanet nam ostavio da živimo Ljubav, Veru i Nadu. Širi dalje.

 

 

 

 

 

makonda-tracker