sve je prekinula njegova smrt

GOVORIO JE DA OD NJE NEMA BOLJEG PRIJATELJA: Ljubav Mande i Anje počela je slučajno, a trajala do poslednjeg daha

0

Čuveni glumac Milorad Mandić Manda na jučerašnji dan je napustio ovaj svet, pre pet godina. Manda je preminuo sa pozorišnoj sceni, glumeći Kapetana Kuku i ulepšavajući do poslednjeg momenta živote i deci i odraslima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iza Mande je ostalo četvoro dece i supruga, glumica Anastasia Anja Mandić. Anja nije bila Mandina prva supruga, ali jeste njegova najveća ljubav.

Romansa između Mande i Anje desila se sasvim slučajno, a spojio ih je posao.

 

Glumački par je 2012. godine prvi put pričao o detaljima iz privatnog života i otkrio kako je za njihovu ljubav "kriva" jedna predstava.

 

1 / 7 Foto: Sonja Spasić

 

Kolege su uvek govorile da je ističu kako je Milorad bio taj koji brine o svemu i da su sa njim uvek bili mirni, ali i da su Anja i Manda bili odličan tandem i dobra kombinacija.

 

POGLEDALA JE U SLOBODU MIĆALOVIĆ I ZNALA — NIŠTA NIJE U REDU: Anja je svog Mandu tragično izgubila, ali ne zaboravlja ga

 

Njih dvoje dobili su sina Andriju, a kako je Manda imao troje dece iz prvog braka, uvek se postavljalo pitanje kako se Anja slaže sa njima.

 

Manda je u intervjuu za Story govorio o tome...

 

— Bili su mali da bih mogao s njima da razgovaram o tome. Tema je isuviše ozbiljna, a njima je bilo tako malo godina. Polagano sam ih uvodio u priču, i malo-pomalo predočavao da to nije ništa strašno i da me Anja neće oteti od njih. Prema svojoj deci ostao sam isti kao što sam bio i pre braka pa su shvatili da ih Anja ne ugrožava. Naprotiv, veoma brzo ih je zavolela i s njom su dobili jednog prijatelja koji o njima i te kako brine kada ja nisam tu. Sada su već veliki, ali njihova majka i ja trudimo se da zajednički donosimo sve njima važne odluke. Kada smo Anja i ja odsutni, Andrija je, ukoliko nije kod bake, čest gost na spavanju kod njih. Mržnja nikome ništa dobro nije donela, a ja sam u svim odnosima radio onako kako sam mislio da treba i verujem da sam dobro postupio.

 

Na pitanje koja osobina je bila presudna da je zavoli, Manda je imao šta i da kaže.

 

Ona je osoba koja mi prija i pored nje se osećam nekako mirno. Prepuna je poverenja i ume da sluša. Pošto se često povlačim u sebe, Anja ima potrebu da mi na što bolji način predoči rešenje problema. Previše verujem ljudima, smatram da su svi pošteni, a ona je uvek tu da me upozori pre nego što udarim glavom o zid. Veoma pazi na mene i pošto me dobro poznaje u stanju je da me na vreme posavetuje. Osim toga što smo kolege i supružnici, ja nemam boljeg prijatelja od nje.

 

 

makonda-tracker