blista

Milioni lajkova se nižu, fanovi u transu: Rijana prvi put podelila PREDIVNU fotografiju trudničkog stomačića

1

Barbardoska lepotica pre nekoliko dana je potvrdila je da u drugom stanju, a sada je prvi put na Instagramu objavila fotografije svog rastućeg trudničkog stomaka

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Barbadoska pevačica (i nacionalna heroina) Robin Rijana Fenti i reper ASAP Roki konačno su juče potvrdili višemesečne spekulacije da će postati roditelji. Poznati par pozirao je u Njujorku za editorijal modnih fotografija u kojima je glavni fokus na Rijaninom trudničkom stomačiću, što je stavilo tačku na tračeve stiže li prinova koju njihove porodice i fanovi željno iščekuju.

 

Ona je, međutim, nakon što su se ove fotografije pojavile u medijima i dalje ćutala, da bi tek noćas objavila i sama pomenuti editorijal, ali pre njega fotografiju iz privatne arhive, nastalu u kupatilu, na kojoj vidimo kako Rijana podiže ogromni dres i gleda svoj stomačić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Kako je banda dogurala do meseca afroameričke istorije ― napisala je Rijana u opisu ove fotografije, podsetivši na činjenicu da je u Americi počelo tradicionalno obeležavanje februara kao meseca sećanja na afroameričku istoriju.

 

Za oko 12 sati, ova fotografija prikupila je više od 13,6 miliona lajkova i oni ne prestaju da se nižu.


Inače, toliko se često pojavljuju glasine da je Rijana trudna da se i sama nedavno našalila na njihov račun.


Razmnožavate me svake godine, prokletstvo — odgovorila je ona nedavno obožavateljki koja joj je u šali poslala poruku da bi volela da prisustvuje zabavi povodom rođenja njenog deteta.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ipak, sada je prvi put bilo i izjava izvora bliskih pevačici, dok su ranije mediji uglavnom zagledali njen stomačić.


Rijana je trudna, to je očigledno, jako sam srećan zbog nje — rekao je za MTO News izvor blizak R'n'B zvezdi nakon što je ona prisustvovala ceremoniji na kojoj je na Barbadosu proglašena nacionalnom heroinom.


Drugi izvor otkrio je da je osoblju bilo zabranjeno da puši i konzumira alkohol u prostorijama kojima se Rijana kreće, kao i da je imala mučnine, zbog koje je jela posebno pripremane obroke.


 

 

makonda-tracker