stižu rode

Mesecima je skrivala stomačić: Rijana KONAČNO priznala da POSTAJE MAMA

1

Ona je zajedno sa svojim partnerom reperom Asapom Rokijem prošetala ulicama Njujorka dok je sneg provejavao i od njihovih fotografija napravio pravu bajku.

foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica i jedna od najuspešnijih žena sveta Rijana čeka svoju prvu bebu sa reperom Asap Rokijem

 

 

Njih dvoje su se šetali ulicama Njujorka, odnosno u Harlemu gde je reper odrastao. Tamo su ih uslikali papraci, a jedan detalj je posebno raznežio sve - Rijanin trudnički stomak. 

 

Ona je se zajedno sa reperom šetala u vreme dok je provejavao sneg, što je dodatno raznežilo sve. Nosila je dugu roze Chanel by Karl Lagerfeld jaknu koju je zakopčala na grudima, dok ju je raskopčala na donjem delu, gde se video njen stomak. Zanimljivo je to da jakna na nekim sajtovima doseže do cene od 10.000 evra. 

 

Dodala je i zlatni nakit koji je dodatno ukrasio celu kombinaciju, ali je na sve odlučila da ukombinuje i šire pantalone od svetlog teksasa koji je bio izcepan na nekim delovima. Nakit na njenim pantalonama bio je takođe Chanel. 

 

 

1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Podsetimo da je pevačica jednom prilikom 2020. godine pričala za britanski Vog, kada je kazala da je pronašla novi smisao života i da ga ne doživljava više kao besmisao, nego je osvestila to koliko je on kratak.

 

Takođe je u jednom intervju i reper govorio o očinstvu: 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Mislim da ću biti neverovatno neverovatan tata. Mislim da će moje dete biti veoma zanimljivo i nestašno. Veoma.. 

 

 

makonda-tracker