CEREmonija u senci (dva) detalja

Mnogi kažu — nije pokazala poštovanje! Rijana proglašena NACIONALNOM JUNAKINJOM Barbadosa, dočekao je BES

1

Na dan kada je Barbados prestao da bude "pod domenom" britanske kraljice Elizabete II, čuvenoj pevačici i preduzetnici je ukazala velika čast

foto: WPA POOL / Getty images / Profimedia
foto: WPA POOL / Getty images / Profimedia

Robin Rijana Fenti (33) bez sumnje je najveća zvezda koja potiče s ovog karipskog ostrva, a njen nadimak u svetskim medijima je — Lepotica s Barbadosa! Ona na svakom koraku pominje i hvali svoju domovinu, često i rado joj se vraća, poziva ljude da otkriju njene čari, ali je mnoge iznenadilo to što je popularna pevačica proglašena nacionalnom junakinjom.


Svetska muzička superzvezda juče je u Bridžtaunu prisustvovala ceremoniji proslave proglašenja republike Barbados, 55 godina nakon sticanja nezavisnosti od Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije, a tom prilikom premijerka Mia Motli proglasila je Rijanu nacionalnom junakinjom.

 

Nastavi da sijaš kao dijamant i svojim delima budeš ponos svog naroda — poručila joj je Motlijeva.

 

Rijana
foto: Arthur Edwards/News Licensing/Profimedia

Kraljica Elizabeta II, koja više nema nadležnost na Barbadosom, uputila je narodu ovog ostrva "najlepše želje, sreću, mir i prosperitet u budućnosti" i naglasila "važnost nastavka prijateljstva Britanije i Barbadosa".


Svečanoj ceremoniji prisustvovao je veliki broj ljudi, kao i britanski princ Čarls od Velsa, a nakon što su na društvenim mrežama osvanule fotografije, svi bruje o Rijani — tačnije, o njenom izgledu! Muzička zvezda pojavila se u dugačkoj haljini narandžaste boje, a mnogima je zapalo za oko to što Rijana, koja je, između ostalog, dizajnerka donjeg veša, nije nosila ništa ispod elegantne toalete!

 


"Ovo je nepoštovanje", "Baš je ozbiljno shvatila ovu čast", "Kako je moguće da Rijana prodaje toliko grudnjaka kad uporno odbija da ih nosi?", "Rijana je proglašena nacionalnom junakinjom, što je najveće priznanje u zemlji, a nije mogla da se potrudi toliko da stavi brus", "Ako ona nije mogla da obuče grudnjak za državnu ceremoniju, ja neću nikad više ni zbog čega"... neki su od komentara na društvenim mrežama.
 

 

makonda-tracker