emotivno

"Biće dobra majka": Rijanin otac Ronald Fenti presrećan zbog vesti da će postati deda

2

On je iz svog doma na Barbadusu za jedan magazin objasnio kako se osećao kada mu je popularna pevačica saopštila vesti da je trudna i šta mili o tome kakva će ona biti mama. 

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Rijana potvrdila je da je u drugom stanju, šetajući Harlemom sa svojim izabranikom Asapom Rokijem, nakon čega se digla velika prašina u medijima. 

 

 

Sada je tudnoću velike zvezde prokomentarisao i njen otac Ronald Fenti. On trenutno boravi na Barbadosu odakle je za magazin Page Six dao izjavu da je veoma ushićen zbog vesti da je njegova ćerka trudna i da je kada mu je saopštila ove vesti skakao od sreće.

 

 

Rijana je oduvek govorila kako voli i da želi da ima decu. Uvek se brinula o deci svojih rođaka, tako da sam siguran da će biti dobra majka — kazao je on za Page Six. 

 

 

Fenti je upoznao izabranika njegove ćerke još u decembru 2020. godine kada ga je na odvela na karibsko ostrvo. Ronald je kazao kako je Asap Roki veoma zanimljiv mladić i da mu se dopada. 

 

1 / 6 Foto: INFphoto.com/INSTAR Images/profimedia

 

Podsetimo da je odnos između popularne pevačice i njenog oca, inače bivšeg alkoholičara i zavsnika od kreka, nekada veoma problematičan. Rijana je prošle godine odustala od tužbe koju je podigla protiv oca jer je kako kaže iskoristio njanu popularnost radi sopstvene zabave. Priča se da je tužbu povukla jer su njih dvoje rešili problem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker