šta mislite?

Da li biste za njih izdvojili 1.200 evra? Rijana uzburkala javnost cipelama za koje neki misle da su potpuni promašaj

1

Kako moda stalno napreduje i menja svoj pravac, tako je modna kuća Balensijaga potpuno iznenadila sve kada je izbacila kolekciju obuće koja do sada nije viđena.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Rijana uslikana je sa svojim dečkom Asapom Rokijem dok su išli u kupovinu u Njujorku. Oni su konkretno vreme provodili u prodavnici brenda Botega Veneta, a nakon toga su se uputili na privatnu večeru. 

 

 

Posebnu pažnju je kao i svaki put privukla pevačicina kombinacija koju je ona odlučila da ponese tog dana. Prepoznatljiva je po stilu koji je veoma specifičan zbog predimenzionirane i neobične garderobe. 

 

Ona je ovoga puta ponovo ponela neobične komade. Naime, odlučila se za crne komade koji su veoma specifični. Ono što je zanimljivo jeste da je ona izabrala komade koji sportski, dakle trenerku i duks, dok je uz njih odlučila da spari crni mantil. 

 

Najinteresantnija je bila njena obuća. Kao i prethodno navedeni komadi i njene cipele su bile iz miljea modne kuće Balensijaga. Posebno privlače jer su one dizajnirane tako da podsećaju na poznati model patika ovog brenda, ali da je na njih dodata štikla. 

 

Ovaj komad izazvao je lavinu komentara, zbog toga što je nešto neočekivano u modnom svetu. Zanimljiva je i njihova cena te dosežu do 1200 evra.

 

Da li se dopadaju vama?

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🍒 (@galactafenty)

 

makonda-tracker