ne isključuje nijednu mogućnost

"Ne razmišljam na ustaljeni balkanski način": Iva Štrljić otvoreno o tome hoće li postati majka

6

Jedna od omiljenih glumica televizijske publike ne isključuje mogućnost da jednog dana postane majke, a ističe da ne smatra to nečim što se mora u životu

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Iva Štrljić (44), koju je publika proteklih godina obožavala u ulozi Dijane Erski u seriji "Igra sudbine", obično čuva svoju privatnost daleko od medija, ali sada je napravila izuzetak i progovorila o svojim stavovima u vezi s roditeljstvom.


Kako je ona istakla, najvažnije je da svako svoj život vodi onako kako želi, a ona se nikad nije vodila time da su neke stvari u životu apsolutni imperativ.

 

Ne treba svako da ima svoju porodicu, mislim da svako treba da izrežira — kaže Iva. — Ne znam da li ću u bliskoj budućnosti imati dete, ne razmišljam na ustaljeni balkanski način da se nešto mora.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Šarmantna glumica ne isključuje mogućnost da se i to desi.


U životu je sve moguće da se dogodi, decu jako volim i imam divan odnos prema deci svojih bliskih prijatelja — dodala je Štrljićeva.


Glumica je istakla da bi ona kao svoje mogla da voli i dete svog emotivnog partnera, kao i da joj je ljubav najbitnija u životu.


Kada bih imala dete želela bih da ono odrasta u zdravoj porodici u kojoj će osetiti sigurnost i sa jedne i sa druge strane — napomenula je za 24 sedam. — Mogu da volim decu iz prvog braka kao da su moj najrođenija, imam čistu emociju jer sam takav čovek. U životu je najvažnije umeti voleti, sve drugo nije važno.

 

***

Podsetite se kako se Iva Štrljić snašla u emisiji Glossy lično.

 

 

makonda-tracker