skladna porodica

"Biologija za biologiju, ljubav za ljubav!" Milica Milša otkrila kako je Žarko Jokanović prihvatio ulogu oca njenom sinu

9

Šarmantna glumica Milica Milša je već 23 godine u srećnom braku s piscem i scenaristom Žarkom Jokanovićem, a iako par nema zajedničku decu, oni su zajedno roditelji Miličinom sinu Antoniju, koji je sa očuhom izgradio pravi porodični odnos.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je Antonije, kog je Milica Milša donela na svet kao studentkinja, imao šest godina, njegova majka udala se za dramaturga Žarka Jokanovića. Vrlo brzo, njih dvojica su se povezala i danas imaju izuzetan odnos.


Svakoj majci je dete najbitnije, pa tek onda nešto drugo. Tako da je meni Antonije bio najvažniji. Tako je i dan-danas. A, zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi — istakla je glumica jednom prilikom. — Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)


Miličin sin rođen je dok je glumica bila na završnoj godini studija, a dok u njihov život nije ušao Žarko, ona mu je, kako je objasnila pre nekoliko godina, bila i otac i majka. Najveća podrška bili su joj roditelji Leposava Milanin i Antonije Isaković, slavni pisac po kom je glumičin sin i dobio ime.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)


Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca — rekla je glumica jednom.

 

Pre nekoliko godina, nakon što je mladi Antonije upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, njegova majka je istakla da nije vreme da se priča o dugoročnim planovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8 — objasnila je ona tada.

 

 

makonda-tracker