POPUT DEVOJČICE

Bajkovita haljina od čipke, visoke potpetice i dečja radoznalost: Iva Štrljić pozirala u društvu DEDA MRAZA (FOTO)

1

Glumica se prisetila kako je to izgledalo u detinjstvu, a potom je sa publikom podelila najlepše želje za narednu godinu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Iva Štrljić ljubiteljka je praznika i novogodišnje atmosfere, te je u susret dočeku 2022. godine rešila da napravi set bajkovitih fotografija u društvu Deda Mraza koje su oduševile publiku.

 

Iva je odabrala plavu, čipkastu haljinu koja je naglašavala njenu ženstvenost i eleganciju, a poput devojčice pomno je slušala šta to Deda Mraz poručuje za narednu godinu.

 

Pored očaravajućih momenata glumica je otkrila šta će poželeti u ponoć i na koji način ispraća ovu godinu.

 

 — Dok protiče još jedno jutro ove meni nezaboravne godine u kojoj sam zauvek zahvalna na svemu lepom što mi je donela i ukrasila tako moj

život, razmišljam o tome šta noćas zaželeti u ponoć. Uvek sam se radovala toj načičkanosti novogodišnje noći ljupkoj i raznobojnoj kao kad otvoriš bombonjeru, glasnoj i raspevanoj kao nekad u detinjstvu kad zablješte šljokičaste haljine plesne grupe novogodišnjeg programa i čuje se ona neka dobra popularna pesma. Pa ponoć i poljupci i ko će prvi da ti čestita. I želja u ponoć. Jasna, velika, dugoočekivana i one poneke malene sićušne al zaista važne koje uvek u hodu dođu uz tu osnovnu i kao roj šarenih lampiona je osvetle. Dragi moji prijatelji, neka bude nezaustavljive neumorne sreće pune kondicije, pravih ljudi, čistih i piromih reči, neka bude razloga za uspomene, uspeha uz koje se leti od ushićenja, dobrih namera, sigurnih zagrljaja uz koje je sve moguće — napisala je Iva između ostalog i oduševila pratioce.

 

Podsetimo, publika je Štljićevu obožavala u ulozi lucidne Dijane Erski u seriji "Igra sudbine", ali je glumica nedavno istakla da se u narednoj sezoni opraštamo od ovog nezaboravnog lika.

 

Otkada se pročulo da me neće biti, javljaju mi se ljudi s takvim komentarima i mole me da kažem da je to šala. Svojim kolegama želim uspeh i radost stvaranja i ne bi bilo pristojno s moje strane da kažem da će moj nedostatak iščašiti seriju. Publika se vezala za Dijanu jer je specifična, a kako tvrde svi ljubitelji „Igre sudbine“, niko nikada nije nešto slično tome odigrao. Uloga je izuzetno lepo napisana, a ja sam se potrudila da joj dam specifičan glumački pečat jer ozbiljno shvatam svoj posao i imam čestit odnos prema njemu — istakla je nedavno za Alo.

 

 

 

 

 

makonda-tracker