ne isključuje nijednu mogućnost

"Ne razmišljam na ustaljeni balkanski način": Iva Štrljić otvoreno o tome hoće li postati majka

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Ccc

12-01-2022 10:24h
Zasto je to razmisljanje na Balkanski nacin? Porodica je osnovni stub drustva. To sto vi smatrate ljubavlju, to je samo jedan deo nje. Uskracivanje sebe same da se ostvari kao majka i zajednistva koje stvara trudnoca moze biti opravdano samo ako za to postoje zdravstveni razlozi.

Krle

12-01-2022 11:22h
Nema od tebe sestro ništa ;)

Ipaddress

12-01-2022 11:52h
Gde bre ova sa 44 se setila sa radja matora je xexexe

Biljana

13-01-2022 22:03h
@Ipaddress
Sram te bilo! Ja sam rodila prvo dete sa 46 god a drugo sa 48 god!

Azra

12-01-2022 13:03h
Kada ostari shvatiće ali biće kasno da su deca najveće bogatstvo koje Bog daruje čoveku.

Šomi

25-01-2022 16:21h
Indexi : Život neće čekat, znaj dok ti dodješ pameti ,dani brzo prolaze ,vrijeme mladost odnosi ,treba sve učiniti ništa ne propustiti ,život treba živjeti on te neće čekati !!!! Fadil Redžić !!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: