iznenađenjima nema kraja

"Najbolji muž!" Katarina Grujić se pohvalila poklonom koji je dobila od Gobeljića

1

Poznata pevačica i fudbaler pre nekoliko dana dobili su prvo dete, a u moru obaveza oko bebe koje imaju ovih dana Marko Gobeljić nije zapostavio ni svoju dragu...

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Katarina Grujić Gobeljić i fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić nedavno su dobili ćerku Katju, koja je došla na svet na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.


Par je van sebe od radosti, mama i beba osećaju se odlično, a ponosni tata Marko odmah je upriličio veliko slavlje koje je okupilo veliki broj poznatih ličnosti s naše javne scene. Po izlasku Katarine i Katje iz porodilišta, porodica uživa u spokoju i sreći, a dok brinu o svojoj mezimici tata Marko nije zaboravio ni mamu Katarinu, pa ju je obradovao poklonom.

 

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju Cartier narukvice za koju mediji pišu da košta oko 7.000 evra i napisala:


Najbolji muž!

 

Katarina Grujić, Marko Gobeljić
foto: Instagram

Inače, Marko Gobeljić za medije je rekao da je rođenje ćerkice nešto najbitnije što se Katarini i njemu dogodilo.


Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, što je meni najbitinije — kaže fudbaler.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)


Pevačica je dodala da još nisu sigurni na koga više liči, kao i da će joj oko brige o ćerki pomoći i tata i srećne bake.


Ne možemo još da kažemo na koga beba liči, ja se nadam da liči na mene. Najviše vremena ću ja provoditi sa bebom, naravno, ali tu su moja svekrva i moja mama, Marko. On je plakao kad je video ćerku, to su emocije koje se ne mogu opisati — kaže Katarina.

 

 

makonda-tracker