porodične vrednosti

Njihova ljubav je sada postala potpuna: Prva fotografija Marka Gobeljića sa ćerkicom Katjom očarala je publiku (FOTO)

0

Katarina Grujić se porodila pre šest dana u jednoj privatnoj bolnici, a porodica je jedva čekala da upozna malenu Katju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Katarina Grujić postala je najsrećnija žena na svetu kada je pre šest dana na svet donela devojčicu Katju, a suprug Marko ju je dočekao pre dva dana ispred jednom privatnog porodilišta.

 

Oboje su bili voljni da sa bebom poziraju okupljenim fotoreporterima i novinarima, a onda su se uputili svom toplom domu, gde ih je dočekao iznenađenje u vidu poklona, cveća, balona i bogate trpeze.

 

Nakon ponosne mame koja se je odmah podelila fotografiju sa naslednicom, i Marko je poželeo da napraviti prvi uspomenu sa Katjom, a ovaj momenat raznežio je pratioce.

 

— Životi moji — kratko je napisala Katarina.

 

Katarina Grujić
foto: Instagram Printscreen

Podsetimo, pevačica je poručila publici da trenutno živi svoj najlepši san.

 

Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući. Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati — rekla je Kaća.

 

 

 

 

 

makonda-tracker