divan prizor

"Dobro došla kući, princezo naša": Katarina Grujić podelila prvu emotivnu fotografiju sa ćerkom Katjom iz njihovog doma

0

Pevačica je podelila fotografiju iz njihove kuće koje se ukrasili prelepim balonima, a njihovoj sreći su se obradovale i brojne pevačicine koleginice.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Katarina Grujić pre 4 dana je na svet donela ćerkicu Katrju, te su ona i njen partner Marko Gobeljić postali po prvi put roditelji. 

 

Pevačica i Katja su izašle iz porodilišta na Svetog Nikolu, a sačekao ih je fudbaler i ponosni tata Marko Gobeljić

 

 

Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući. Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati — rekla je Kaća, prenosi Kurir. 

 

Sada je pevačica na svom Insagram profilu podelila fotografiju kako u naručju drži svoju naslednicu u predivnom ambijentu. Oko njih je bilo mnogo roze balona sa zlatnim nijansama. Katarina je nosila zelenu haljinu koja joj je savršeno stajala. 

 

Ispod njene fotografije su se nizali komentari kolega koji su ostavljali srca i emotivne reči. Među njima su se našli komantari Andreana Čekić, Tamara Milutinović, Aleksandra Prijović, Ana Nikolić, Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi. 

 

Dobro došla kući princezo naša — napisala je Katarina Grujić ispod fotografije.

 

 

makonda-tracker