čestitamo!

Stigla mamina i tatina princeza! Porodila se Katarina Grujić Gobeljić, a evo koje ime je odabrala za ćerkicu

0

Popularna pevačica Katarina Grujić Gobeljić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Kaća Grujić Gobeljić i fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić postali su danas mama i tata!


Kako je njihova prijateljica Snežana Borjan, supruga Markovog kolege Milana Borjana, objavila na Instagramu, Katarina je donela na svet ćerku.

 

Ova moja najbolja drugarica je sinoć do jedan posle ponoći sedela kod mene kao da nije trudna. Malopre se porodila i rodila nam princezu Katju. Čestitam, roditelji. Volim te, prejaka ženo — poručila je Snežana.

 

 

Kako su nedavno pisali mediji, Kaća je trudnoću vodila u privatnoj bolnici.

 

Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao — istakao je neimenovani izvor i dodao je pevačica odabrala najbolji paket koji je bio u ponudu za porodilje, a suprug Marko ju je podržao.

 

 

Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra(470.000 dinara) . Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja — dodao je izvor.

 

 

makonda-tracker