DOČEK

"Najsrećnija sam na svetu, osećaj ne može da se opiše": Katarina Grujić izašla iz porodilišta (FOTO)

0

Ponosni mama i tata pozirali su okupljenim fotoreporterima, a onda su podelili kako se osećaju.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Katarina Grujić pre četiri dana je na svet donela devojčicu Katju, a prođaj je protekao u najboljem redu, te je beba dobila desetku.

 

Tačno na Svetog Nikolu tata Marko Gobeljić će sačekao Katarinu i ćerkicu ispred porodilišta, a ona su pozirali okupljenim fotoreporterima sa osmehom.

 

Najsrećnija sam na svetu, ovaj osećaj ne može da se opiše rečima. Ne možemo još da kažemo na koga liči, ja se nadam da liči na mene a da ima plave oči. Ne plašim se ničega, jedva čekam da dođem kući. Najviše ću ja provoditi vreme sa bebom, tu je i moja svekrva, moja mama, Marko. Marko je plakao, to su emocije koje se ne mogu opisati — rekla je Kaća.

 

 

1 / 7 Foto: Ana Paunković

 

Marko je napravio veliku proslavu uoči dolaska princezice, a ovako govorio o novoj ulozi.

 

Za Katarinu i mene je ovo najvažniji dan otkad smo se rodili. Beba i Katarina su dobro, najponosniji sam otac na svetu. Imala je pregled juče ujutru, odvezao sam je, rekla su da ostaje. Odmah sam znao da će biti taj dan. Porodila se u privatnoj bolnici. Otišao sam sa Kaćinom sestrom i kumom u kafić, posle sam morao na trening. Dobio sam od Mistera slobodno da ne idem na utakmicu, pozdravljam ih da jer su dobili. Nisam video još bebu i Kaću zbog korone, čekam da izađu u ponedeljak. Kaća je želela da radi, to je naša privatna stvar zašto smo krili. Sve je spremno za dolazak bebe. Prvi su mi iscepali majcu Bojana sestra, Katarinina sestra, i moj kum. Bilo je suza kad me Katarina zvala, kad sam video bebu — rekao je pre nekoliko dana.

 

Katja Gobeljić, Marko Gobeljić, Katarina Grujić
foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker