iskreno radovanje

Van sebe od sreće, od glave do pete u plavom, a na ramenu — DIOR! Snežana Borjan najveselija na Gobeljićevom slavlju

0

Fudbaler Marko Gobeljić okupio je sinoć u jednom beogradskom restoranu brojne poznate ličnosti kako bi zajedno proslavili rođenje ćerke Katje, koju su pevačica Katarina Grujić i on dobili dan ranije.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Među najzapaženijim gostima njegovog slavlja bili su Gobeljićev kolega Milan Borjan i njegova supruga, inače jedna od najboljih prijateljica Katarine Grujić. Snežana je, očekivano, bila i među najveselijima, pa je i stigla među prvima i cele noći pevala, igrala i proslavljala rođenje male Katje.


Ona se u beogradskom restornau u kom je održano slavlje pojavila zagrljena sa suprugom, odevena u bež kaput klasičnog dizajna, s dvorednim kopčanjem i strukom naglašenim pojasom.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Kako je kasnije pokazala na svom profilu na Instagramu, Snežana je ispod kaputa ponela sasvim neočekivanu kombinaciju: komplet sastavljen od plavog šortsa i prsluka, ispod kojih je nosila crnu rolku bez rukava.

 

Snežana Borjan
foto: Instagram

Supruga golmana Crvene zvezde kombinovala je s tim neobične salonke plave boje, ukrašene kaišićima s kristalima, dok je kosu pustila da pada u talasima. Ona je, inače, nosila i torbu francuske modne kuće Dior, i to vrlo trendi model kakav obično viđamo na ramenu Dženifer Lopez.


Snežana je podelila više snimana kojima je pokazalo kako je veselo društvo slavilo dolazak prinove u porodicu Gobeljić, a veselila se zagrljena s ponosnim tatom Markom, kao i fudbalerom Duškom Tošićem i suprugama prisutnih fudbalera.


Da mi je neko rekao da ću obožavati žene muževljevih kolega, ne bih mu verovala — napisala je Snežana pokazavši kako se provodi sa Senkom Milijaš, Isidorom Rodić i Teom Katai.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Dobro nam došla, Katja, već te mnogo volimo — napisala je ona uz snimak vatrometa u čast novorođene devojčice.


Snežana je, inače, bila prva koja je podelila srećnu vest da se Katarina porodila.


Ova moja najbolja drugarica je sinoć do jedan posle ponoći sedela kod mene kao da nije trudna. Malopre se porodila i rodila nam princezu Katju. Čestitam, roditelji. Volim te, prejaka ženo — poručila je Snežana.

 

 

makonda-tracker