presrećni

Tata još nije svestan šta ga je snašlo, dečkonja je krupan: Slađana Slavković otkrila detalje o prvim danima majčinstva

0

Nakon što je sve obradovala vest da je jedno od omiljenih TV lica Slađana Slavković u 47. donela na svet prvo dete, ona je podelila nekoliko detalja o ovom važnom trenutku u njenom životu

foto: Instagram
foto: Instagram

TV voditeljka Slađana Slavković Jovanović već neko vreme nije na malim ekranima, a ispostavilo se da je ne viđamo jer je bila u drugom stanju! Ona je pre nekoliko dana postala mama mališana koji je dobio ime Vuk, a na Instagramu je podelila nekoliko toplih trenutaka iz porodilišta.


Voditeljka poznata po širokom osmehu sada je pristala da otkrije ponešto o svom mališanu, a istakla je da su i trudnoća i porođaj bili takvo iskustvo da joj neprijatno da naglašava koliko je uživala jer ima mnogo majki koje nemaju toliko sreće.

 

Slađana Slavković
foto: Instagram Printscreen

Dečkonja je krupna beba, izvesno na tatu a ne na mamu. Vuk je rođen s tri kilograma i šesto grama i 52 centimetra i dobio je najvišu ocenu na porođaju. Trudnoća i porođaj su bili toliko lagodni da mi je prosto neprijatno da to naglašavam zbog svih mama koje se namuče dok ugledaju svoje bepče ― rekla je Slađana.


Ona, inače, ne želi da otkriva previše o svom partneru jer on nije javna ličnost i nije raspoložen za medijsko eksponiranje.

 


Mislim da tata još nije svestan šta ga je snašlo. On je lekar i nije iz sveta medija, pa nije željan da se eksponira, a ja njegovu želju poštujem ― istakla je voditeljka za Blic.


Kako je priznala, još uvek nema prave reči da objasni kako se oseća.


Često sam i ja kao novinar postavljala pitanje kakav je osećaj biti majka i gledala kako se sagovornice muče da daju odgovor. Sada i ja ne znam šta da kažem, a mislila sam da ću napisati esej kada se to desi. Verovatno su to neki osećaji za koje ne postoje prave reči ― iskrena je mama Slađana.

 

 


 

makonda-tracker