(FOTO)

Stiže NAJLEPŠA BEBA NA SVETU, poznati i detalji trudnoće: Rijana je u drugom stanju!

2

Iako mnogi u šali kažu da je barbadoska pevačica trudna već šest godina, po svemu sudeći sada bi to moglo da bude istina!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetski mediji već godinama makar jednom mesečno pišu da je Robin Rijana Fenti (33) u drugom stanju, ali sada se spekuliše da nije u pitanju samo trač i da će jedna od najuspešnijih žena na planeti zaista postati mama 2022. godine!


Kako piše MTO News, Rijana nije mogla da sakrije stomačić tokom boravka na rodnom Barbadosu, gde je pre dva dana proglašena nacionalnom junakinjom. Na fotografijama sa svečane ceremonije jasno se nazire poveći i zaobljen stomak, a ovaj portal dodaje da je njen trudnička figura bila još očiglednija dok je pevačica ulazila u avion u kraćoj majici.


Rijana je trudna, to je očigledno, jako sam srećan zbog nje — rekao je za MTO News izvor blizak R'n'B zvezdi.

 

1 / 4 Foto: Randy Brooks / AFP / Profimedia


Drugi izvor otkrio je da je osoblju bilo zabranjeno da puši i konzumira alkohol u prostorijama kojima se Rijana kreće, kao i da je imala mučnine, zbog koje je jela posebno pripremane obroke.


Rijana je proteklih dana boravila u domovini jer ju je u Bridžtaunu premijerka Mia Motli proglasila nacionalnom junakinjom Barbadosa.


Nastavi da sijaš kao dijamant i svojim delima budeš ponos svog naroda — poručila joj je Motlijeva.

 

Pevačica je više puta pričala o tome da žudi da postane majka.


Imaću decu — troje ili četvoro — rekla je jednom prilikom, a nije isključivala mogućnost da se u toj ulozi ostvari i kao samohrana majka ako ne nađe pravog partnera.

Iako su glasine o Rijaninoj trudnoći česte već godinama, od septembra se one čuju svakih nekoliko dana. Pevačica je već neko vreme u skladnoj vezi s reperom ASAP Rokijem, koji je u maju ove godine konačno potvrdio višemesečne spekulacije.


Ona vredi kao milioni drugih. Mislim da kad znate, onda znate — rekao je Roki za GQ i dodao: — Ona je prava.


Prvi tračevi o odnosu Rijane i ASAP Rokija, čije je pravo ime Rakim Majers, počele su još 2013. godine, kada su se zajedno pojavili u jednom spotu, a on ju je pratio na turneji Diamons World Tour, da bi se potom godinama s vremena na vreme pojavljivali zajedno.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ipak, krajem prošle godine postali su nerazdvojni, a Roki je božićne praznike proveo na Barbadosu, s Rijaninom porodicom i prijateljima.


S obzirom na ogromnu bazu fanova koju oboje imaju i pažnju koju privlače izgledom, društvenim mrežama kruže komentari da sledeće godine na svet dolazi — najlepše dete na svetu!
 

 

makonda-tracker