(buduća) mama blista!

Nikad lepša, nikad srećnija: Ana Sević pokazala kako joj protiču trudnički dani (FOTO)

2

Poznata pevačica i voditeljka, koja trenutno čeka treće dete, uživa u drugom stanju, a sada je pokazala jedan detalj iz svoje svakodnevice

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Sević prošle godine je donela na svet drugo dete — ćerku Senu, a pre nekoliko meseci saznali smo da će ponovo postati mama.


Dok iščekuje dolazak prinove, Ana uživa u trudnoći, ali i u porodičnom odmoru, što je pokazala na društvenoj mreži Instagram. Ona je, naime, podelila fotografiju za koju je pozirala na Tari, i to u sportskom zimskom izdanju sastavljenom od srebrnih snegarica i štepane jakne, koje je kombinovala s bež trenerkom i sivom zimskom kapom.


Snežne čarolije. Najlepša na svetu Tara — napisala je Ana.

 


Pevačica i njen suprug Daniel Nedeljković ovog puta će dobiti sina.


Ana i Danijel posle ćerke Sene čekaju dečaka. Ova vest je obradovala celu porodicu jer im je velika želja bila da u porodicu dođe jedan dečak. Nisu staromodni, stvar je emotivne prirode. Daniel je izgubio rođenog brata i vest da u porodicu Nedeljković dolazi sin usrećio je sve, počev od oca, preko bake i deke. Svi jedva čekaju momčinu i pomažu Ani oko odgajanja Sene, posebno od kada je saznala da je ponovo trudna — otkrio je nedavno izvor blizak paru.


Ana, inače, iz braka s kolegom Darkom Lazićem ima i najstariju ćerku Lorenu.

 

Pevačica je nedavno proslavila 36. rođendan u krugu porodice, a s pratiocima na Instagramu je podelila jedan trenutak.

 

Moje najvrednije — istakla je ona u opisu fotografije za koju je pored rođendanskih torti pozirala sa suprugom i ćerkama. — Hvala svima na divnim željama.

 

 


 

makonda-tracker