umalo, ali...

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ je tražio nju, ali... Ova poznata pevačica je trebalo da otpeva pesme Silvane Armenulić u filmu TOMA

0

Iako je Suzana Branković maestralno otpevala Silvanine pesme za potrebe filma "Toma", malo je poznato da je Željko Joksimović prvo na umu imao mladu i multitalentovanu pevačicu

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pevačica Suzana Branković otpevala je pesme Silvane Armenulić u filmu "Toma", zajedno s kolegom Acom Pejovićem. Njihove izvedbe mnogi su pohvalili, ali malo je poznato da je na Suzaninom mestu umalo bila mlada Ilma Karahmet.

 

 

Ilma Karahmet je, gostujući u emisiji Ognjena Amidžića, ispričala zbog čega na kraju nije otpevala Silvanine pesme.

 

– Željko Joksimović je hteo da ja dajem glas Silvani, što mi mnogo znači, ali ja sam bila mnogo bolesna – ispričala je Ilma Karahmet.

 

Ilma Karahmet javnosti je postala poznata kao tinejdžerka, kada se takmičila u "X Faktoru", nakon čega je otpočela. samostalnu karijeru. Ona se udala sa 18 godina, a već je tri godine je u braku, ostvarena i emotivno i profesionalno.

 

 

Kao što kaže izreka: Nije kome je rečeno već kome je suđeno. Silvanine pesme za film trebalo je da peva Ilma Karahmet, ali se nažalost razbolela prošle godine i Željko me je pozvao da „uskočim“ ali samo jednokratno, dok Ilma ne ozdravi. Bila sam tada kod roditelja u Zaječaru ali kako sa sobom uvek nosim pokretni studio jer radim prateće vokale, snimila sam to što mi je tražio – kazala je Suzana Branković, nekadašnja članica benda Beauty queens, na K1 televiziji.

 

Kada je preslušao pozvao me je i kazao da ne može da veruje da sam tako otpevala. I tako sam ostala. Većina ljudi iznenadila se kada su saznali da je to moj glas, s obzirom na to da me prepoznaju po pop-muzici.

 

 

makonda-tracker