srećna i nasmejana

Glumica izašla iz porodilišta: Marija Petronijević objavila predivan porodični portret

0

Ona je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je se osmehuje jer je njenog sina u naručju drži njoj bitna žena - njena sestra. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Marija Petronijević izašla je iz porodilišta, osmeh ne skida sa lica, a sada je podelila fotografije sa njoj dragom osobom. 

 

 

Ona je pozirala sa svojom sestrom i sinom emehujući se i time prenela  najdivniju majčinsku i sestrinsku emociju:

 

— Ja sam znao od samog početka da me rodila moja tetka - napisala je glumica uz fotografiju.

 

Marija Petronijević
foto: Instagram Printscreen

 

Podsećanja radi, Marija se porodila 22. oktobra i tom prilikom na svet donela zadravog dečaka. Ona je i za vreme svoje trudnoće bila pozitiva na korona virus, ali je sve prošlo u najboljem redu jer je Marija bila vakcinisana. 

 

Marija Petronijević
foto: Instagram Printscreen

 

Inače, Petronijevićeva se potpuno povukla i živi daleko od kamera i očiju javnosti. Vratila se u rodno selo Visibaba, posvetila imanju i deluje da je pronašla svoj mir i sreću.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Jednom prilikom ona je objasnila i da zbog brojnih obaveza na imanju nije stigla da opremi prostor za dolazak bebe, ali dodala je da ne sumnja da će sve stići.


Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije ― ističe Marija.

 

 

makonda-tracker