tako tužno

I BIZARNO, i ŠOKANTNO, i SLAMA srce: Krisi Tajgen priznala šta radi nakon pobačaja ― i tvrdi da je to želja njene dece

0

Manekenka Krisi Tajgen i pevač Džon Ledžend izgubili su bebu, ali čini se da se i dalje ne mire s tim... Štaviše, Krisi tvrdi da, na insistiranje svoje dece, nose bebine ostatke kada otputuje negde.

foto: Instagram
foto: Instagram

Bivša manekenka Krisi Tajgen prošle godine je izgubila bebu.

 

Krisi i njenom suprugu Džonu Ledžendu gubitak bebe je veoma teško pao, a bebi su posvetili i tetovaže.

 

Međutim, oni se i dalje ne mire s tim da su izgubili treće dete.

 

 

Krisi je sada podelila šokantno priznanje o tome da posmrtne ostatke bebe nosi svuda sa sobom. Ona tvrdi da Luna (5) i Majls (3), njeno i Džonovo dvoje dece, insistiraju na tome.

 

― Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna i Majls uvek kažu: "Ne zaboravi bebu Džeka". I onda moram da ga spakujem" ― ispričala je Krisi Tajgen za časopis "Scary Mommy".

 

 I onda kada stignemo na lokaciju, oni kažu: "O, moj bože, mora da je žedan". Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole da budu deo toga" ― kazala je Krisi.

 

 Volim da sam trudna, ali mi je veoma žao što to više nikada neću biti. Pored svega, srećna sam što imam ovo dvoje divne dece, koji rastu neverovatnom brzinom i transformišu se u male ljude ― rekla je ona nedavno, dok je utehu tražila i u alkoholu, od kog se oprostila pre nešto više od 100 dana.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker