ne krije svoju tugu

"TUŽNA SAM, FRUSTRIRA ME TO": Krisi Tajgen pokazala stomak nakon spontanog pobačaja

1

Manekenka koja je nedavno šokirala korisnice društvenih mreža fotografijama nastalim nakon što je izgubila bebu, rešila je da ostane otvorena do kraja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Muzičar i pevač Džon Ledžend (41) i američka manekenka Krisi Tajgen (34) pre tri meseca suočili su se s velikim bolom — izgubili su bebu.


Manekenka je podelila potresne fotografije iz bolnice, a nakon nekog vremena se oglasila i emotivnim pismom u kojem je objasnila kako je došlo do najteže situacije u njenom životu i kako se njen suprug i ona danas osećaju.

 


Sada je na svojim profilima na društvenim mrežama objavila fotografiju za koju je pozirala u uskoj haljini, pokazavši da i dalje ima stomačić koji joj je ostao od trudnoće.

 


Ovo smo moje telo i ja juče. Iako nisam trudna, svaki pogled u pogledalo me podseća na ono što je moglo biti. Ne znam zašto i dalje imam stomak. Tužna sam, frustrira me to — napisala je Krisi iskreno.


Ona je dodala da je ponosna na to gde su je njeno telo i um odveli.

 


Srećna sam što imam dvoje neverovatne dece, koja se iz dana u dan pretvaraju u velike male ljude — zaključila je Tajgenova.


Par ima ćerku Lunu (4) i sina Majlsa (2).
 

 

makonda-tracker