luksuz

I za noćni PROVOD i za romantičan RUČAK: Omražena Krisi Tajgen autfitom od 9.000 dolara prišla brže srcima fashionista

0

Možda je javnost više ne voli, ali ne prestaje da se divi njenom stilu

foto: Instagram
foto: Instagram

Američka manekenka Krisi Tajgen, inače supruga muzičara Džona Ledženda, zbog starih i uvredljivih tvitova našla se na stubu srama i javnost ju je toliko odbacila da ona već neko vreme ne pravi suprugu društvo na crvenom tepihu. Krisi se povukla s Tvitera, gde je izvrnuta ruglu, a ni na Instagramu nije aktivna koliko ranije, pa je uglavnom viđamo samo na paparaco fotografijama.


Čini se da je manekenkin stil u ovom periodu prosto procvetao, pa ona neretko dobija pohvale na račun odevnih kombinacija, a nakon elegantne sako-haljine koju je nedavno ponela ova najnovija varijanta  je vrlo praktično letnje rešenje.

 


Džon Ledžend s porodicom već neko vreme boravi u Njujorku, a par je sad viđen dok su štali držeći se za ruke.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Krisi je za ovu priliku odabrala jednostavan šorts od svetlijeg džinsa i poluprovidnu crvenu košulju modne kuće Valentino koja je ukrašena čipkom i čija cena iznosi vrtoglavih 4.200 dolara! Modelu koralne nijanse dodala je mrežaste sandale iste boje od 930 dolara koje potpisuje brend Bottega Veneta i koje poznate lepotice ovog leta jednostavno obožavaju, a sve je zaokruženo crnom torbicom iste kuće od 3.700 dolara.

 

 

makonda-tracker