kako vam se čini?

Znate li o kome je reč? Jedna od najpopularnijih žena sveta skinula šminku i MALO KO može da je PREPOZNA

3

Popularna manekenka i supruga pevača Krisi Tajgen uvek je tip-top sređena, ali sada se prikazala u nešto drukčijem izdanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga slavnog pevača Džona Ledženda i bivša manekenka Krisi Tajgen pojavila se u izdanju u kome je bila manje-više neprepoznatljiva. Ona je uslikana u Santa Moniki sa svojim novim psom Perl u rukama, a bila je nasmejana i prirodna.

 

Krisi nemamo prilike da vidimo često bez šminke, te su se komentari samo nizali. Dok su je mnogi pohvalili za hrabrost da se pojavi bez trunke mejkapa, većini se ne dopada razlika koja je očigledna između prirodnog i izgleda za Instagram.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Krisi je svakako već ozloglašena, pa je negativni komentari ne uzrujavaju mnogo. Mnogi brendovi već mesecima unazad otkazuju saradnju sa njom, mahom zbog toga što je nazivana nasilnicom i optuživana za slanje uznemirujućih i uvredljivih poruka. 

 

Manekenka je prošle godine izgubila bebu, o čemu je pisala i pričala i svoju traumu i bol delila sa fanovima. Ona je čak i tetovirala ime preminule bebe, a potresne fotografije iz bolnice nakon pobačaja dugo su izazivale podeljene komentare na društvenim mrežama.

 

 

 

makonda-tracker