jesu li ovakvi bili i u evropi?

Jedan detalj je svima zapao za oko: Princ Hari i Megan Markl u usklađenoj odeći ponovo skrenuli pažnju sveta na sebe

0

Iako smo slušali njihove (brojne!) intervjue, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nisu imali zvanična pojavljivanja otkako su se preselili u Sjedinjene Američke Države, pa je njihova današnja poseta Svetskom trgovinskom centru 1 vest dana u zapadnim medijima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl su za svoju prvu poslovnu obavezu na američkom tlu odabrali posetu vidikovcu Svetskog trgovinskog centra 1 u Njujorku.

 

Iako Saseksovi žive u Americi od marta 2020. godine, do sad nisu u javnosti nastupali kao britanske vojvode već su uglavnom u intervjuima pričali o svojim privatnim problemima u britanskoj kraljevskoj porodici, pa je pažnja zapadnih medija danas usmerena upravo na ovu njihovu posetu Njujorku.

 


Hari i Megan stigli su sa 14 minuta zakašnjenja u čuvenu zgradu u kojoj su imali sastanak s gradonačelnim Njujorka Bilom de Blaziom i guvernerkom savezne države Njujork Keti Hočul. Par je došao crnim automobilom, a ova boja je dominirala njihovim izgledom: princ Hari je obukao crno odelo i stavio crnu kravatu, dok je Megan od glave do pete nosila crnu boju ― zvonaste pantalone, rolku, mantil. Dok su ulazili u zgradu, stavljali su i crne zaštitne maske, a crni su i cipele i torbica koje je Megan odabrala.

 


Ipak, jedna stvar je odmah primetna: crna boja nema veze s raspoloženjem Saseksovih, koji su izgledali opuštenije i raspoloženije nego ikad! Čim su izašli iz automobila, isprepletali su prste i pozdravili sve širokim osmesima, a foto-reporteri su više trenutaka kada su Megan i Hari zaljubljeno gledali jedno drugo, ne skrivajući smešak.

 

makonda-tracker