superelegantna

Dovoljna je jedna reč: LUKSUZ! Kombinacije Megan Markl iz Njujorka glavna su tema modnog sveta poslednje nedelje

1

Modna izdanja Megan Markl iz Njujorka definitivno su nešto što morate videti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Možda je nije bilo u javnosti mesecima, ali sada je sve nadoknadila!

 

Po prvi put otkako je rodila ćerku Lilibet, Megan Markl se kontinuirano pojavljuje u javnosti. Nakon duže pauze, Megan i njen suprug Hari doputovali su u Njujork, gde se lepa vojvotkinja od Saseksa posebno istakla trima mnogim izdanjima i pokazala zbog čega je jedna od najbolje obučenih žena u svetu mode.

 

 

Najpre je na meti bila njena prva kombinacija sa događaja Global Citizen Live u Central Parku.

 

Mada je bilo čak 27 stepeni u Njujorku tog dana, Megan je obukla all black autfit: crni vuneni Armanijev kaput, crnu rolku, pantalone sa širim nogavicama i cipele s visokim potpeticama. Uz to je uklopila i dijamantski nakit vredan oko 300 hiljada dolara: minđuše Kartije, sat Kartije, koji je nekada pripadao ledi Dajani, kao i misteriozni dijamantski prsten o kome strani mediji bruje već nedeljama.

 

 

Još jedan superelegantan stajling sastojao se od Max Mara bež kaputa, crne midi-haljine, superluksuznog nakita...

 

 

Za posetu osnovnoj školi u Harlemu, kada je deci čitala odlomke iz slikovnice Klupa, koju je sama napisala, megan je ponela stajling koji je vredan oko neverovatnih 750 hiljada dinara! U pitanju su pantalone od kašmira i predimenzionirani kaput iste nijanse, s potpisom italijanske modne kuće Loro Piana, kao i salonke Manola Blanika.

 

 

Zanimljivo je da su ovaj stajling uporedili sa stajlingom bivše prve dame Amerike Mišel Obama, i to baš onim koji je nosila na inauguraciji Džoa Bajdena u januaru. Poznato je da je Mišel uzor Megan, kao i da vojvotkinji nije lako palo što nije bila na A listi zvanica na 60. rođendanu Baraka Obame.

 

Još jedno pojavljivanje Megan bilo je besprekorno elegantno. 

 

Megan se na javnom govoru o vakcinama pojavila u crnom kaputu i beloj mini-haljini San Gallo Couture s potpisom Valentina, a nosila je i Lady D-Lite torbicu koju potpisuje Dior. Uz to, nezaobilazan je bio Kartije nakit, kao i Tom Ford naočare.

 

 

makonda-tracker