da li biste vi smeli?

Udobne štikle i SAMOPOUZDANJE DO OBLAKA: Kejt Midlton OD GLAVE DO PETE u boji koju se većina plaši da nosi i kao detalj

0

Ne usuđujete se da nosite ljubičastu odeću jer strepite kako će izgledati uz vaš ten? Buduća kraljica Velike Britanije je izrazito svetle puti, ali ona kaže ― slobodno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton uglavnom se drži nekih okvira kad bira odeću i, iako je bez sumnje uvek osoba u koju su uprti svi pogledi, ona preferira otmene komade koji je odišu jednostavnošću. Sada je, međutim, odlučila da pomalo unapredi svoj stil i za jedan događaj prilikom posete Severnoj Irskoj pripremila ― ljubičasto odelo!

 

U pitanju je model koji potpisuje jedna od njenih omiljenih dizajnerki Emilija Viksted i efektne je tamne nijanse ljubičaste boje. Odelo čine jednostavan strukirani blejzer s dvorednim kopčanjem i nešto uže pantalone ravnih nogavica. Kako kombinovati ljubičasto, pitate se. Kad ne znam sa čime ćeš, obuci crno, pokazuje nam Kejt! Ona je ovaj komplet ponela sa crnom rolkom, crnim kaišem od krokodilske kože i crnom torbicom modne kuće Jaeger, ali ljubičasto odelo nije maksimum modne smelosti koju je Midltonova pokazala jer je svemu dodala navy cipele. Odabrala je model s blok-štiklom od osam centimetara, i to cipele od prevrnute kože s potpisom brenda Emmy London.


Gde su ljubičasti i plavi tonovi, tu je i Kejtin čuveni verenički prsten sa safirom, dok se vojvotkinja odlučila da ponese zlatne alkice, za razliku od uobičajenih sićušnih minđuša.

 

Princ Vilijam i Kejt obišli su ovom prilikom kampus Univerziteta Ulster, a da je hrabra Midltonova nije pokazala samo noseći ljubičasto odelo, već je tokom druženja sa studentima držala zmije i tarantule, ne skidajući širok osmeh.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker