fotografija topi srca

Pogađate li kako je nazvala bebu? Princeza Beatris rodila je devojčicu, a ime je otkrila na PRELEP NAČIN

0

Princeza Beatris od Jorka postala je mama 18. septembra, a njena devojčica dobila je prelepo ime ― uz posvetu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Beatris od Jorka, unuka kraljice Elizabete i ćerka princa Endrua od Jorka, nedavno je rodila devojčicu. Princeza i njen suprug, italijanski biznismen Edoardo Mapeli Moci, postali su roditelji prvog deteta, nakon što su se prošlog leta u tajnosti venčali.

 

 

Beba se rodila 18. septembra u londonskoj bolnici "Čelsi i Vestminster", a zanimljivo je da neće biti britanska princeza, jer Mapeli Moci nije Britanac; ipak, pošto je on italijanski grof, devojčica će biti nobile donna.

 

Unuka britanske kraljica sada je otkrila ime svoje čerke, i to na prelep način. Na fotografiji otisaka bebinih stopala vidi se i datum rođenja deteta, ali i njeno ime: Sijena Elizabeta Mapeli Moci.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Drugo ime deteta, jasno, posvećeno je njenoj prabaki, britanskoj kraljici Elizabeti. U pitanju je Elizabetino jedanaesto praunuče.

 

Ovo nije prvi put da Beatris iskaže poštovanje i ljubav svojoj baki, pa je na svom venčanju umesto venčanice nosila vintidž haljinu koju je njena baka kraljica Elizabeta II nosila 1962. godine na premijeri filma Lorens od Arabije održanoj u Londonu.

 

 

 

makonda-tracker