sve je posebno

JEDNU FOTOGRAFIJU IZ PORODIČNOG ALBUMA SVET NIKADA NIJE VIDEO: Vilijam i Kejt čestitali Dan očeva na simboličan način

0

Vojvoda i vojvotkinja od Kembrdiža poželeli  suočevima širom sveta srećan praznik, pa podelili i četiri fotografije iz svog privatnog foto-albuma.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Treće nedelje juna obeležava se praznik Dan očeva, a vojvoda i vojvotkinja od Kembridža princ Vilijam i Kejt Midlton nisu propustili priliku da čestitaju ovaj dan prelepim mini-videom koji je objavljen na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici.

 

OVDE pogledajte kako je reagovala Kejt kad su je pitali za ćerku Harija i Megan.

 

Oni su poželeli očevima širom sveta srećan praznik, pa podelili i četiri fotografije iz svog privatnog foto-albuma. 

 

Na prvoj fotografiji našli su se Vilijam sa ocem Čarlsom i bratom Harijem, sa kojim su, podsetimo, u prilično nategnutim odnosima već mesecima. Ipak, Hari nije izostavljen, bar na ovakav način.

 

 

Druga fotografija prikazala je Kejt sa njim ocem Majklom Midltonom. Fotogrrafija je uslikana na venčanju Vilijama i Kejt, a otac je mladu vodio do oltara, držeći je za ruku.

 

Treća fotografija iz donjeg levog ugla nikada do sada nije viđena. Na njoj je Vilijam sa decom Džordžom, Šarlot i Luisom. Moguče je da je fotografiju slikala upravo Kejt, čija je to velika strast i hobi. Ova fotografija nastala je tokom parade Trooping the Colourkada se i službeno proslavlja kraljičin rođendan, a Kembridžovi su poslednji put tada prisustvovali ovom spektakllu. Zbog pandemije su poslednje dve proslave bile prilično skromne.

 

Poslednja fotografija prikazuje kraljicu Elizabetu i njenog pokojnog supruga princa Filipa sa unučičima.

 

 

makonda-tracker