(FOTO)

SADA JE ZASENIO I TATU I MAMU: Ležerni stajling Kejt Midlton očarao je Britance, ali glavna zvezda bio je —princ Džordž

0

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža stigli su na fudbalsku utakmicu u prisustvu najstarijeg sina — i svi pogledi bili su usmereni u njih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton u društvu svog najstarijeg sina, princa Džordža, stigli su na utakmicu Evropskog prvenstva u fudbalu, gde su igrale Engleska i Nemačka. Njih troje sa tribina su pratili igru, a za razliku od očekivanih situacija kada svi gledaju u Vilijama i Kejt, zvezda dana bio je njihov naslednik.

 

OVDE pročitajte šta je Vilijam izjavio za Megan Markl

 

 

Princ Džordž sada ima 7 godina, a nosio je elegantno odelo slično onome koje je obukao i njegov otac. Imao je napet izraz lica dok je pratio meč na stadionu Vembli, a poznato je da je mališan veliki ljubitelj fudbala — baš kao i njegov tata. Njegovi mlađi brak i sestra Šarlot i Luis ostali su ovog puta kod kuće.

 

Inače, Džordž je nestrpljivo čekao da utakmica krene i reči pesme "God Save The Queen" jedva da je izgovorio, budući da je delovalo da se stidi — verovatno jer su svi gledali u njega. Tokom utakmice se zabavljao razgovarajući sa Dejvidom Bekamom.

 

 

Njegova mama Kejt navikla je pak na pažnju javnosti. Ona je odabrala za utakmicu ležeran, ali vrlo efektan stajling. I ovog puta je odabrala pristupačan odevni komad koji je odmah upao u oči — u pitanju je crveni sako od tvida poznatog španskog brenda. OVDE pogledajte kako je izgledala pre nekoliko meseci u sličnom sakou druge boje. Detalji u vidu zlatne dugmadi i naglašena ramena odali su utisak elegancije, ali kombinovanjem sa belom majicom i crnim pantalonama Kejt je tačno postigla suptilni utisak prefinjene ležernosti.

 

 

 

makonda-tracker