VEROVALI ILI NE

IZNENADILA JE MALE BRITANCE NA SIMPATIČAN NAČIN: Nikad ne biste pogodili šta Kejt Midlton ima kod kuće

1

Princ Vilijam i njegova supruga poznati su kao ljubitelji životinja, ali ovaj detalj o njihovom životu i domu niko do sad nije znao

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža je dokazana ljubiteljka životinja, a nedavno je njena porodica izgubila dugogodišnjeg ljubimca Lupa, pa su njena deca dobila novo štene, a Kejt je odrasla okružena krznenim prijateljima.


Ipak, ispostavilo se da su na listi životinja koje Midltonova voli i insekti. Preciznije — pčele!

 


Prilikom posete Prirodnjačkom muzeju u Londonu pre nekoliko dana, supruga princa Vilijama družila se s mališanima iz lokalne osnovne škole i uživala u brojnim kreativnim aktivnostima koje imaju za cilj učenje o životinjama. U jednom trenutku, ona je iznenadila dečake i devojčice poklonom — teglom meda.


Ovo je iz moje košnice — rekla je Kejt na iznenađenje svih prisutnih.

 


Ona je otkrila da se košnice Kembridžovih nalaze u Anmer holu, Vilijamovom i njenom norfočkom domu u kom su sa svojom decom proveli veći deo pandemije.


Ona je ponudila decu medom i iznenadila ih drvenim kašikama koje je ponela za sve.


Proverite ima li isti ukus kao onaj kod kuće. Ima li ukus kad med iz prodavnice? Ima li ukus cveća — zapitkivala je Kejt mališane i dodala: — Svaki put kad vidite pčelu, zahvalite joj se jer je napravila ukusni med.

 

 

makonda-tracker