ne biste nikad rekli

"ARMANI" HALJINA SA SKRIVENOM PORUKOM, DAJANIN VREDNI NAKIT: Čitav modni odabir Megan Markl ima NEVEROVATNU SIMBOLIKU

1

Dok svet bruji o novim detaljima, pikanterijama i porodičnim tajnama koje su izneli Megan Markl i princ Hari, mnogi su uspeli da uoče simboliku koja nije bila primetna na prvi pogled.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan je, osim verbalnim putem, poslala nekoliko poruka i odabirom svoje odeće i nakita. Dakle, ništa nije bilo prepušteno pukom slučaju. Megan je vrlo pažljivo odabrala šta će nositi dok daje intervju Opri Vinfri u Kaliforniji, a mi vam otkrivamo sve detalje njenog stajlinga.

 

Za početak, crna svilena haljina sa potpisom modne kuće Armani nalazi se u prodaji po ceni od 4700 dolara. Na desnom ramenu ove haljine našao se beli lotos, što je, zapravo, simbol ponovnog rođenja. Ovim je, smatra se, Megan poručila da se novim životom u Americi i ona "ponovo rodila".

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Megan je ponela i Dajanin nakit! Reč je o Kartije narukvici pokojne princeze, njene svekrve, čija je vrednost procenjena na nešto manje od dva i po miliona dinara! Inače, Hari je za izradu vereničkog prstena koji je dao Megan upravo iskoristio dva kamena sa ove narukvice.

 

Misli da je Megan ovim nakitom htela da poruči da je Dajana prisutna dok istupaju iz svih do sada dozvoljenih okvira i otkrivaju nepoznate porodične tajne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Smith (@tarar1206)

 

Oštrooki znalci uporedili su Megan sa Volis Simpson, ženom zbog koje je abdicirao Edvard VIII, kako zbog haljine, tako i zbog firzure. Štaviše, mnogi tvrde da je Megan svojim držanjem oponašala upravo nju. Volis Simpson bila je razvedena Amerikanka zbog koje je njen suprug ostao bez prestola. 

 

Slučajnost? Ne bi se reklo.
 

 

makonda-tracker