pogađate li šta joj je prethodilo?

PORTRET BEZ IJEDNOG ISKRENOG OSMEHA: Otkrivena istina iza OVE fotografije — i fanovima prinčeva se neće dopasti

2


Princ Vilijam i princ Hari ne samo što su braća već su celog života bili najbolji prijatelji, a to već nekoliko godina nije slučaj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na svakoj zvaničnoj fotografiji britanske kraljevske porodice koju neko od njenih pripadnika podeli svi su veseli, nasmejani, odlično raspoloženi, a makar u slučaju jedne poznato da je to, ako verujete novoj knjizi, samo — poziranje.

 


Naime, u knjizi o životima Megan Markl i princa Harija "U potrazi za slobodom" navodi se da je do fotografija s proslave 70. rođendana princa Čarlsa jedva nastala iz razloga što princ Vilijam i princ Hari nisu želeli da se fotografišu zajedno! Reč je o snimku iz 2018, na kojem su princ Čarls i njegova supruga Kamila Parker, Vilijam sa suprugom Kejt Midlton, sinom Džordžom i ćerkom Šarlot, kao i princ Hari i Megan Markl.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Autori Omid Skobi i Kerolin Duran posvetili su značajan deo knjige sukobu koji se dogodio između prinčeva i tvrde da to što prinčevi nisu želeli da im daju intervjue potvrđuje da je sve napisano istina.


Čini se da je sasvim jasno da su se posvađali. Da nije tako, podigli bi veliku buku oko ove knjige. Mislim da su želeli da prenesu istinu i svoja osećanja, pa su učinili to preko prijatelja koji su bili naši sagovornici i izgleda da su veoma dobro obavešteni — navode.

 

 

makonda-tracker